Welcome Guest! To enable all features please Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline jesche  
#1 Posted : Wednesday, February 15, 2012 10:14:18 AM(UTC)
jesche
Rank: Newbie

Joined: 2/14/2012(UTC)
Posts: 1

I'm trying to stream Spotify from my laptop to my Yamaha RX-V671 receiver. I'm on a laptop running Windows XP and have selected Stereo Mix as my recording device. The receiver sees Jamcast and play's MP3's off the laptop no problem. When I select Virtual Soundcard all I get is static. If I change the recording device to line in on the laptop the static goes away but all I get is silence.

Here is a piece of the medialog file:

02/15/2012 06:40:24 Startup v1.7.5.187 (Microsoft Windows NT 5.1.2600 Service Pack 3)...
02/15/2012 06:41:03 Starting network services on 169.254.123.136 @ 169.254.123.136:58642...
02/15/2012 06:41:04 The media server started successfully on 169.254.123.136 @ 169.254.123.136:58642
02/15/2012 06:43:17 Starting network services on pc @ 192.168.0.105:58642...
02/15/2012 06:43:17 The media server started successfully on pc @ 192.168.0.105:58642
02/15/2012 06:43:18 Network services at 169.254.123.136 were stopped.
02/15/2012 06:46:55 HTTP/1.1 GET request: /Media/image/jpeg/Resource/Jamcast.Media.Resources.jamcast_album_art.jpg CONTENT-TYPE: text/xml; charset="utf-8", User-Agent: AV_Controller, Host: 192.168.0.105:58642, Connection: Keep-Alive
02/15/2012 06:46:55 Media stream pipeline: Embedded Resource -> Unknown Device @ 192.168.0.101
02/15/2012 06:46:55 Response: Server: Windows NT/5.1, UPnP/1.0, Jamcast/1.7, Date: Wed, 15 Feb 2012 14:46:55 GMT, Content-Type: image/jpeg, Content-Length: 18992, Accept-Ranges: none
02/15/2012 06:46:55 Begin streaming to Unknown Device @ 192.168.0.101...
02/15/2012 06:46:55 I/O stats for Embedded Resource: queue=0 reads=8 totalreadbytes=18,992 readsnodata=5 writes=3 totalwritebytes=18,992 writesempty=2 writesfull=0 maxbytes=10,800
02/15/2012 06:46:55 Network send stats: bytes=18,992 sleeps=4
02/15/2012 06:46:55 Streaming to Unknown Device (192.168.0.101) completed.
02/15/2012 06:47:18 HTTP/1.1 GET request: /Media/audio/mpeg/CaptureStream Host: 192.168.0.105:58642, User-Agent: AV_Receiver/3.1 (RX-V671), Accept: */*, transferMode.dlna.org: Streaming, Content-Length: 0
02/15/2012 06:47:18 Request received from RX-V671 (192.168.0.106):
Source format: audio/L16 16-bit 44100 Hz 2 channels
Output format: audio/mpeg 320kbps 16-bit 44100 Hz 2 channels
02/15/2012 06:47:18 HTTP/1.1 GET request: /Media/image/jpeg/Resource/Jamcast.Media.Resources.jamcast_album_art.jpg Host: 192.168.0.105:58642, User-Agent: AV_Receiver/3.1 (RX-V671), Accept: */*, Content-Length: 0, Connection: close
02/15/2012 06:47:18 Media stream pipeline: Embedded Resource -> RX-V671 @ 192.168.0.106
02/15/2012 06:47:18 Response: Server: Windows NT/5.1, UPnP/1.0, Jamcast/1.7, Date: Wed, 15 Feb 2012 14:47:18 GMT, Content-Type: image/jpeg, Content-Length: 18992, Accept-Ranges: none
02/15/2012 06:47:18 Begin streaming to RX-V671 @ 192.168.0.106...
02/15/2012 06:47:18 I/O stats for Embedded Resource: queue=0 reads=5 totalreadbytes=18,992 readsnodata=2 writes=3 totalwritebytes=18,992 writesempty=1 writesfull=0 maxbytes=18,992
02/15/2012 06:47:18 Network send stats: bytes=18,992 sleeps=1
02/15/2012 06:47:18 Streaming to RX-V671 (192.168.0.106) completed.
02/15/2012 06:47:18 Media stream pipeline: Windows Mixer -> ffmpeg.exe -> RX-V671 @ 192.168.0.106
02/15/2012 06:47:18 Response: Server: Windows NT/5.1, UPnP/1.0, Jamcast/1.7, Date: Wed, 15 Feb 2012 14:47:18 GMT, Content-Type: audio/mpeg, Accept-Ranges: none, transferMode.dlna.org: Streaming
02/15/2012 06:47:19 Process started: ffmpeg.exe -ar 44100 -ac 2 -f s16be -i - -ar 44100 -ac 2 -f mp3 -acodec libmp3lame -ab 320k -
02/15/2012 06:47:19 Begin streaming to RX-V671 @ 192.168.0.106...
02/15/2012 06:47:19 WaveInDeviceID: -1
02/15/2012 06:51:02 Network services at 192.168.0.105 were stopped.
02/15/2012 06:51:07 Startup v1.7.5.187 (Microsoft Windows NT 5.1.2600 Service Pack 3)...
02/15/2012 06:51:08 Starting network services on pc @ 192.168.0.105:58642...
02/15/2012 06:51:08 The media server started successfully on pc @ 192.168.0.105:58642
02/15/2012 06:52:59 HTTP/1.1 GET request: /Media/audio/L16/CaptureStream Host: 192.168.0.105:58642, User-Agent: AV_Receiver/3.1 (RX-V671), Accept: */*, transferMode.dlna.org: Streaming, Content-Length: 0
02/15/2012 06:52:59 Request received from RX-V671 (192.168.0.106):
Source format: audio/L16 16-bit 44100 Hz 2 channels
Output format: audio/L16 16-bit 44100 Hz 2 channels
02/15/2012 06:52:59 Media stream pipeline: Windows Mixer -> RX-V671 @ 192.168.0.106
02/15/2012 06:52:59 Response: Server: Windows NT/5.1, UPnP/1.0, Jamcast/1.7, Date: Wed, 15 Feb 2012 14:52:59 GMT, Content-Type: audio/L16;rate=44100;channels=2, Accept-Ranges: none, transferMode.dlna.org: Streaming
02/15/2012 06:52:59 Begin streaming to RX-V671 @ 192.168.0.106...
02/15/2012 06:52:59 WaveInDeviceID: 0

Edited by user Wednesday, February 15, 2012 4:41:32 PM(UTC)  | Reason: Not specified

Offline Scott  
#2 Posted : Thursday, February 23, 2012 8:07:18 AM(UTC)
Scott
Rank: Administration

Joined: 1/25/2009(UTC)
Posts: 2,331
Location: Orlando, FL, USA

This issue was resolved. A fix will be available in the next day or 2.

Thanks for reporting this!
Scott
Jamcast Developer
Support Page: http://getjamcast.com/Support.aspx
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.142 seconds.