Welcome Guest! To enable all features please Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Offline axiom7  
#1 Posted : Saturday, July 16, 2011 12:13:41 PM(UTC)
axiom7
Rank: Newbie

Joined: 7/16/2011(UTC)
Posts: 1

My XBOX sees the Jamcast server on my PC and tests OK from there. In the Jamcast server manager, the Xbox 360 is there, but has a "?" on it. My Actiontec is there also, looking fine. Turned off the firewall, restarted the Jamcast server. Got Windows media player running, but the PC is mute.

Sad
Offline Scott  
#2 Posted : Friday, July 22, 2011 9:15:05 AM(UTC)
Scott
Rank: Administration

Joined: 1/25/2009(UTC)
Posts: 2,330
Location: Orlando, FL, USA

Originally Posted by: axiom7 Go to Quoted Post
My XBOX sees the Jamcast server on my PC and tests OK from there. In the Jamcast server manager, the Xbox 360 is there, but has a "?" on it. My Actiontec is there also, looking fine. Turned off the firewall, restarted the Jamcast server. Got Windows media player running, but the PC is mute.

Sad

Hi Axiom7,

Thanks for reporting this, and sorry for taking a few days to get back to you.

So from your Xbox360, are you able to connect to Jamcast and then browse to Playlists->Virtual Soundcard and then play that track? If so, does it appear to be playing, and is there audio coming out or just silence?

Also, what operating system are you running?

Any additional information as to what you're trying to do and what's going wrong would be helpful. Looking forward to your reply.

Thanks!
Scott
Jamcast Developer
Support Page: http://getjamcast.com/Support.aspx
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF | YAF © 2003-2014, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.074 seconds.